Decoupeer- en reciprozaagbladen

Qblades breidt in maart van het nieuwe jaar het assortiment uit. Dan worden ook decoupeer- en reciprozaagbladen van Qblades op de markt gebracht. Met dezelfde hoge kwaliteit als de multitool-zaagbladen en bovendien plasticvrij verpakt.

In de afgelopen twee jaar testte Qblades zaagbladen van zo´n veertien leveranciers. Inmiddels heeft Qblades een fabriek gevonden die de gewenste kwaliteit kan leveren en borgen. Deze fabrikant produceert voor Qblades een compleet assortiment aan decoupeer- en reciprozaagbladen. Dan gaat het om zaagbladen voor hout, voor hout met spijkers, voor hout/metaal en voor metaal. Ook komen er zaagbladen voor holle steen.
In tegenstelling tot multitool-zaagbladen is er voor recipro- en decoupeerzagen een universele aansluiting van de zaagbladen, waardoor de bladen geschikt zijn voor alle professionele merken.

Naast kwaliteit en beschikbaarheid onderscheidt Qblades zich ook door de plasticvrije verpakking. Vooral grote merken verpakken hun zaagbladen nog altijd in harde plastic verpakkingen. Qblades doet dat in karton. Inmiddels heeft het bedrijf op gebied van milieuvriendelijk verpakken alweer een vervolgstap gemaakt. Bij het drukken moet je grote aantallen bestellen, met printen kun je on demand werken. Daarmee heb je altijd precies genoeg en heb je dus geen afval meer.

Qblades zaagbladen zijn verkrijgbaar via de ijzerwarenhandel, bouwmaterialenhandel en technische groothandel. Deze dealers zijn voorraadhoudend en Qblades zorgt op zijn beurt voor een snelle bevoorrading van het dealernetwerk.

recipro- en decoupeerzaagbladen