Over Ons

Het ontstaan van QBlades

Qblades is opgericht in 2012 door twee vakmannen uit de bouw en inmiddels zijn hun zaagbladen op elke bouwplaats te vinden. Daan Broersen en George van Haaster hadden beide een bouwbedrijf en ergerden zich aan de kwaliteit van een zaagblaadje van 16 euro. Iedere timmerman, elektricien, loodgieter of andere vakman heeft tegenwoordig een multitool in zijn bus, maar er was qua zaagbladen eigenlijk geen goed alternatief. De twee zijn op zoek gaan naar een goede fabrikant, borgden de kwaliteitscontroles en gingen de bouwplaatsen af met hun Qblades.

Zo ontstond er veel vraag bij de ijzerwarenhandel en bouwgroothandel, waardoor Qblades in vele winkels verkrijgbaar werd. Door een goede prijs-kwaliteit verhouding, een compleet assortiment en veel enthousiasme zijn de zaagbladen inmiddels verkrijgbaar in meer dan 500 winkels in de Benelux. Daarnaast werken we in heel Europa samen met Qblades importeurs of andere professionele merken die het concept verkopen onder private label.

De keus van de vakman

De multitool is tegenwoordig niet meer weg te denken in het dagelijks werk van de professional. Qblades levert zaagbladen voor elke multitool en bied de beste prijs-prestatie-verhouding.

Multitool zaagbladen zijn in 4 verschillende aansluitingen verkrijgbaar.
Kies je voor gemak met de nieuwe Starlock aansluiting (SL) of gebruik je de huidige universele (UN), Supercut (SC) of DeWalt (DW) aansluiting. Alle Qblades zaagbladen zijn gemaakt van het beste uitgangsmateriaal en zijn aantrekkelijk geprijsd. Kortom, meer zaagmeters voor je geld!

Het juiste zaagblad voor elke klus

Zaag je alleen door hout of pvc, gebruik dan een HCS zaagblad. Wil je naast hout ook profielen, spijkers of zelfs een metalen buis zagen, kies dan voor een Bi-metalen zaagblad. De extra robuuste zaagbladen van Qblades voldoen aan alle dagelijkse eisen van de vakman.

Voor het vervangen van een badkamertegel of een andere bewerking met steen of beton zijn er diverse zaagbladen met hardmetaal of diamant leverbaar. Ook voor het verwijderen van kit of lijmresten heeft Qblades diverse accessoires in het assortiment.

Wij wensen u veel succes met uw volgende project!

Voor het gehele assortiment geldt:  Altijd 10+1gratis!
Verkrijgbaar bij de professionele vakhandel.

Het Qblades team