Private label

voor multitool zaagbladen en accessoires

Waarom Private Label?

Er zijn verschillende redenen om op zoek te gaan naar uitbreiding van een assortiment onder uw eigen merk; extra omzet creëren, de concurrentie te slim af zijn of de positie van uw A-merk opnieuw bevestigen. In elk scenario bent u op zoek naar een partner die u kan voorzien van professionele kwaliteit van product en proces, persoonlijke ondersteuning en ervaring, investeringen met een laag risico en flexibiliteit.

Het kan zijn dat je als merk op zoek bent naar extra inkomsten door een nieuwe productreeks/categorie toe te voegen. Maar u wilt ook het investeringsrisico laag houden en toch genieten van alle voordelen van een private label zoals hoge omzetten en bewezen compatibiliteit met uw klantensegment.

Wij bieden een beproefd concept voor private labels in zaagbladen voor multitools met een constante kwaliteit van de eerste tot de laatste stap door onze ervaring en inzichten in te zetten op de volgende kerngebieden:

PRODUCT

VERPAKKING

LOGISTIEK

SERVICE

Product

De kwaliteit van onze zaagbladen komt voort uit onze zorgvuldige processen, te beginnen met de juiste keuze van de grondstof, kwaliteitscontroles voor en na de productie, permanente prestatietests en afronding waarbij elk zaagblad met de hand wordt verpakt en gesorteerd voordat het onze fabriek verlaat. We zorgen voor een hoge consistentie van de productkwaliteit. Ons assortiment bevat een efficiënt programma van best verkochte soorten zaagbladen en accessoires voor multitools. Ons assortiment is beschikbaar voor alle gangbare ankersystemen. Dat levert je een krachtig concept op: “ÉÉN oplossing voor ALLE multitools”. Dus welke machinemerken uw leden ook hebben, welke machines hun klanten ook gebruiken: u heeft altijd een consistent aanbod voor hen.

Verpakking

Als merk probeer je je altijd te onderscheiden van concurrenten. De juiste verpakking kan een belangrijke factor zijn bij het bereiken van onderscheidend vermogen. We hebben de eerste aanpasbare, 100% plasticvrije verpakking ontwikkeld voor multitool-zaagbladen en accessoires, waarmee u uw merk kunt onderscheiden met duurzaamheid, uniek design en specifieke productinformatie.

Logistiek

We begrijpen hoe belangrijk flexibiliteit voor u is: daarom bieden we lage MOQ’s maar korte levertijden voor een laag risico en een hoge ROI en aanpasbaar assortiment en voorraad. Wij maken het voor uw merk mogelijk om klein en risicovrij te beginnen om vanaf het begin alle voordelen van een Private Label te benutten zonder het risico van hoge investeringen of vastzittend kapitaal in voorraad. Zodra uw merk aantrekkingskracht heeft gevonden bij uw leden en hun klanten, kunnen we ervoor zorgen dat u zonder tekorten of vertragingen aan uw groeiende vraag kunt voldoen.

Service

Persoonlijk contact en wederzijds begrip over de uitdaging zijn essentieel voor een succesvolle projectuitvoering. Wij zetten ons in voor uw succes en bieden actieve ondersteuning bij het kiezen van het juiste productassortiment, marketingstrategie en het creëren van content. We delen met u onze ervaring met het op de markt brengen en verkopen van tal van internationale private labels en ons eigen merk, Qblades. We helpen u zelfs bij het ontwerpen van uw verpakking en helpen u bij het maken van de juiste keuzes in alle stappen naar uw eigen merk multitool-zaagbladen.