Nieuwe verpakking

Qblades gaat als eerste multitool merk over op 100% plastic-vrije verpakkingen. Een bijdrage aan een beter milieu én een voordeel voor alle gebruikers. Het gaat namelijk om een gebruiksvriendelijke verpakking met duidelijke productinformatie en het doosje is hersluitbaar.

Duidelijke productinformatie

Het doosje biedt meer ruimte voor duidelijke productinformatie. Zo is elke verpakking voorzien van een grote productfoto en een afbeelding van de aansluiting, zodat je altijd snel het juiste zaagblad voor jouw multitool kiest. Door middel van kleurcodes is er direct overzicht in het schap om ook gemakkelijk het zaagblad voor de juiste toepassing te selecteren.

Kleurcodes

Het juiste zaagblad voor elke klus. Zaag je alleen door hout of pvc, gebruik dan een HCS zaagblad (kleurcode geel). Wil je naast hout ook profielen, spijkers of zelfs een metalen buis zagen, kies dan voor een Bi-metalen zaagblad. (kleurcode blauw). Voor het vervangen van een badkamertegel of een andere bewerking met steen of beton zijn er diverse zaagbladen met hardmetaal of diamant leverbaar (kleurcode paars). Ook voor het verwijderen van kit of lijmresten heeft Qblades diverse accessoires in het assortiment (kleurcode groen). Daarnaast zijn er SETS leverbaar voor diverse toepassingen (kleurcode rood).

Gebruikerstips

De achterzijde van het doosje is voorzien van gangbare productinformatie en praktische gebruikerstips. Zoals iconen die aangeven welke materialen je kunt zagen met het zaagblad van jouw keuze. Of tips; wist je dat een HCS zaagblad sneller zaagt als je minder hard duwt op het zaagblad? Of dat BIM zaagbladen bij een maximale zaagsnelheid “4” minder snel verbranden en hierdoor langer meegaan?

Winkelpresentatie

Medio april leveren wij alleen nog in de nieuwe doosjes en gaan we de maanden daarna aan de slag om alle schappen bij onze Qblades dealers weer overzichtelijk in te richten. De doosjes zijn iets kleiner dan de oude verpakkingen dus er ontstaat meer ruimte in het schap. Hierdoor kan het aanbod worden vergroot of ontstaat er meer ruimte voor toepassingsinformatie in het schap. Om de omschakeling voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken veranderd er verder niets. Dus alleen de verpakking wijzigt.

Mocht je nog vragen hebben over de verpakking, toepassing of technische vraag? Dan staan we je graag te woord.

Het Qblades-Team